Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Козле

Адреса: ул. Миле Поп Јорданов

Вкупна цена: 200 Евра

Површина: 40 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Дебар Маало

Адреса: спроти Стоун Бриџ

Вкупна цена: Евра

Површина: 160 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: Градски Ѕид

Вкупна цена: Евра

Површина: 222 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: спроти гимнаија Ј.Б -Тито

Вкупна цена: Евра

Површина: 34 м2

Тип на простор: Дуќан

 

(1 / 3)

Наредна страна бр. 2