Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Аеродром

Адреса: Тобако 2

Вкупна цена: Евра

Површина: 48 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Аеродром

Адреса: "Cevahir Sky City"

Вкупна цена: Евра

Површина: 68 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај Универзална

Вкупна цена: Евра

Површина: 77 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Аеродром

Адреса: кај Ред Кафе

Вкупна цена: Евра

Површина: 63 м2

Тип на стан: Трособен

 

(1 / 3)

Наредна страна бр. 2