Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Скопје, Населено место: Козле

Адреса: ул. Миле Поп Јорданов

Вкупна цена: 200 Евра

Површина: 40 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Влае

Адреса: позади Тинекс

Вкупна цена: 700 Евра

Површина: 196 м2

Катови во куќа: 2

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Центар

Адреса: кај Зелен Пазар

Вкупна цена: 330 Евра

Површина: 70 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Скопје, Населено место: Дебар Маало

Адреса: спроти Стоун Бриџ

Вкупна цена: Евра

Површина: 160 м2

Тип на простор: Канцелариски простор

Предходна страна бр. 1

(2 / 6)

Наредна страна бр. 3