Предмет: Деловен простор бр. 78

Локација:

Скопје, Населено место:

Козле

Адреса:

ул. Миле Поп Јорданов

Цена:

Цена за 1 м2:

(нема внесено)

Вкупна цена:

200 Евра

Изнајмување:

Се изнајмува:

Да, на период од мин. 12 месеци

Месечна цена:

200 Евра

Детали:

Вкупна површина:

40 м2

Тип:

Канцелариски простор

Намена:

Деловно работење

Карактеристики:

Внатрешност:

Наместен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Деловниот простор се наоѓа на одлична локација во Козле на ул. Миле Поп Јорданов - позади Македонска Куќа и располага со две простории и тоалет. Се изнајмува наместен и погоден е за канцелариско работење.

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот