Изберете тип на предмет или погледнете ги најновите подолу:


Слика од предметот

Град: Скопје

Адреса: Ѓорче 1

Вкупна цена: 46 000 Евра

Површина: 46 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Град: Скопје

Адреса: Аеродром - Тобако 2

Вкупна цена: 47 250 Евра

Површина: 45 м2

Тип на стан: Двособен

Слика од предметот

Град: Скопје

Адреса: Хром - Фармахем

Вкупна цена: 79 000 Евра

Површина: 103 м2

Тип на стан: Трособен

Слика од предметот

Град: Скопје

Адреса: Водњанска

Вкупна цена: 80 400 Евра

Површина: 67 м2

Тип на стан: Двособен

Предходна страна бр. 1

(2 / 13)

Наредна страна бр. 3