Предмет: Стан бр. 1012

Локација:

Град:

Скопје

Адреса:

Аеродром - Тобако 2

Цена:

Цена за 1 м2:

1050 Евра

Вкупна цена:

55 650 Евра

Детали:

Вкупна површина:

53 м2

Тип:

Трособен

Тераса:

Да, со површина од 3 м2

Подрум:

Не

Зграда/Катница:

8 кат/а

Кат:

8

Лифт:

Да

Карактеристики:

Внатрешност:

Празен

Додатни карактеристики:

Греење, Интернет, Телефон, Кабелска

Други карактеристики:

Одличен нов и претходно невселуван стан со прекрасен распоред на просториите дефиниран како дневен престој во комуникација со кујна и трпезарија, две спални соби, бања и балкон. Станот е во одлична состојба и веднаш е спремен за вселување. Грееето е решено со централното градско парно, додека паркингот е слободен во околината. Постои можност за купување и на сопствено паркинг место. Се наоѓа на одлична локација во Аеродром во непосредна близина на Тобако 2 и поликлиника Јане Сандански и на само 5 минути со автомобил до строгиот центар на градот.

Како деловен простор:

Не

Слики од предметот:

Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот
Слика од предметот